Bloggnorge.com // Happy family
Start blogg

Flott samvær!

Kategori: Familie og dagligliv, barn med spesielle behov, Down Syndrom | 2 kommentarer » - Skrevet Tuesday 23. August , 2016 kl. 20:19

I helgen var familien vår på aktivitetssenteret Fysak her i Bergen. Jeg har skrevet litt om dette før, men tenkte jeg ville skrive et innlegg bare om dette, samt vise noen bilder fra forrige treff.  De fleste fylker i Norge har lokale foreninger for Downs Syndrom, og her i Hordaland heter det Ups and Downs Hordaland. De har avtale med Fysak aktivitetssenter om at et av rommene er reservert for oss medlemmer annenhver lørdag (oddetallslørdager) mellom 15.00-17.00. Rommet er omtrent som en gymsal i størrelse, med en kjempestor hoppemadrass, bordtennisbord, byggeputer og trehjulsykler. Det er skjeldent tomt i salen disse timene, og noen ganger er vi veldig mange. Det er en flott måte for barna å brenne av litt energi, samt foreldrene å snakke om nye erfaringer og diskutere temaer de har tenkt på. Om noen med tilknytning til barn eller voksne med Down Syndrom har lyst til å stikke innom for en prat, så er de hjertelig velkommen.

Det er virkelig fantastisk å se barn både med og uten DS leke sammen, og hvordan alt er så naturlig. Ofte ser jeg flere av barna ta seg av sine små- eller storesøsken med DS, med stor omsorg. For meg har det vært lærerikt å kunne ta opp spørsmål jeg lurer på med foreldrene som har vært i tilsvarende situasjon. De beste rådene er fra dem med erfaring, og ikke dem man finner i teoribøkene.

Nå vil jeg dere skal få se litt på noen av de fantastisk nydelige barna vi traff sist lørdag. Livsgleden og energien er fantastisk å være vitne til!

_DSC9244 _DSC9292 _DSC9253 _DSC9305_DSC9233 _DSC9291 _DSC9324

Kommentarer

  1. Siw Heidi says:

    Utrolig flott tilbud som vi var heldig å få oppleve i mai.
    Kan virkelig anbefales 😀

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.