Bloggnorge.com // Happy family
Start blogg

Ny samling ☺

Kategori: Familie og dagligliv, barn med spesielle behov, Down Syndrom | 3 kommentarer » - Skrevet Saturday 29. October , 2016 kl. 22:04

Idag var det igjen samling på Fysakhallen i Bergen. Der samles familie og bekjente av barn og unge med DS, og har to timer annenhver lørdag til å rase rundt i en stor hall med hoppemadrasser, bordtennisbord og diverse sykler og byggeputer.

Idag hadde vi igjen besøk fra nord, lille turbogutten Miliam som er ca 5 måneder eldre enn Jasmin. Han var på fint besøk sammen med sine spreke besteforeldre, og jammen var det fart i den lille kroppen! Det var like før det ble fartsmerker i parketten! Jasmin satt som vanlig og var storfornøyd med å se på! Det er så moro å se utviklingen til de små, og se dem sammen i lek.

To andre karer kom også idag, som jeg ikke hadde sett før. Et tvillingpar med DS, på rundt 19 år. Kjekkere karer skal du lete lenge etter, og neimen tok ikke han ene rotta på mannen min i bordtennismatch! Makan til ballkontroll! Jeg vet ikke hvor mange liter svette mannen min la igjen i hallen idag etter matchen 😁 Og som jeg ikke var imponert nok fra før, så kom den andre plutselig bort og gav meg en stor klem! Rekk opp handa alle som har fått en uoppfordret klem av en 19 år gammel gutt  du ikke kjenner? Jeg kan ikke se mange hender! Det er det som er en av de deiligste tingene man kan oppleve fra dem som har det ekstra flotte kromosomet! Livsglede og uhemmet kjærlighet!

God helg folkens!

img_20161029_220807 img_20161029_220834

Kommentarer

  1. Camilla says:

    Miliam blir nok meget sjarmert av søtaste Jasmin😍🌺 og hadde en veldig koselig dag ilag med dere og besteforeldre☺️

  2. Tonje says:

    Så skjønne !!!!!! ;)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.