Bloggnorge.com // Happy family
Start blogg

It never rains but it pours.

Kategori: Familie og dagligliv, barn med spesielle behov, Down Syndrom | 0 kommentarer » - Skrevet Monday 27. February , 2017 kl. 15:11

Jeg må innrømme at, fra tid til annen kan jeg tenke “kan ikke de krevende dagene komme litt mere spredt utover?” Men det er visst ikke i kortene mine. Heller ikke slekten min sine kort, for den saks skyld. Dere skulle visst hvor mye mine søsken og jeg ler (fordi det ikke er noe poeng å grine) over alle de tullete og merkelige hindere som dukker opp i hverdagen, som jeg antar vanlige folk aldri kommer borti. Eller kanskje bare aldri snakker om? Vi lever litt etter “hvorfor gjøre ting lett, når man kan gjøre det vanskelig?” Frivillig? Neida. Det er visst den skrevne banen, og det er bare å vende seg til det. Høres dramatisk ut da, men vi har jo perioder uten noe som helst. Det som står på tapetet nå er sykdom, våkenetter og bæsj utover alle bredde- og lengdegrader. Max hadde jo vannkopper fra Annabelle kom hjem, og så tok Jasmin over stafettpinnen. Med sterk hoste og høy feber som ekstrakrydder. Gårsdagens nyhet var vond hoste og feber hos Max igjen, pluss vannkopper på minsten. To uker gammel og vannkopper! Det skal visst egentlig ikke skje. Bortsett fra hos oss da. Foreløpig er hun ikke veldig plaget, så kryss en finger eller to for at det fortsetter slik, please! Så med tre syke barn, null søvn og polkadotter i huden, blir det bare plass til dårlig barnetv, boller til lunch og pysj døgnet rundt. Akkurat slik vi ønsket den første barselperioden skulle være..

Jasmin er difinitvt den som har blitt sykest denne gangen. Feberen har vært høy flere dager og hosten er ganske stygg. Det er nok på tide med legesjekk om det ikke demper seg innen neste døgn. Hun er nå litt mere utsatt enn de andre med sine smale øre og nesekanaler. Men ellers da, dere vet hvordan det kan være noen ganger med full storm hjemme. Men så har ungene lagt seg, og et par korte sekunder står man som forerldre og ser på dem før de hoster eller driter seg våkne igjen. Og man tenker: Jammen er de ikke nydelige nok til å være mer enn verd strevet! For de kan stelle istand så mange våkenetter, og x antall kvm med avføring, men ingenting kan stoppe den kjærligheten man føler for de verdifulle og unike småtrollene!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.