Bloggnorge.com // Happy family
Start blogg

Nok ett år på baken!

Kategori: Familie og dagligliv, barn med spesielle behov, Down Syndrom | 0 kommentarer » - Skrevet Sunday 5. March , 2017 kl. 19:58

Idag rundet jeg 38 år på denne racerbanen, og en liten måned skal jeg gå rundt og gremmes over å være to år eldre enn min mann. Som en annen  cougar, haha! Men etter tre uker med tilnærmet ikke-eksisterende nattesøvn, så sov Annabelle forholdsvis ok natt til idag. Fantastisk gave det må jeg si! Jeg går på null-melk-diett siden igår fordi minitrollet tydeligvis reagerer på noe og har ganske store magesmerter døgnet rundt samtidig som hun kaster opp enorme mengder hele tiden. Og etter at hun har tømt seg vil hun ha mer, så jeg er fulltids ansatt ku for tiden. Men nå får jeg se om null melk i min kost hjelper. *nynner høyt på “no milk today”-sangen…* Og jeg som hadde ønsket meg oreokake idag! Mannen lager verdens beste versjon nemlig. Men da får jeg spise to når den melkefrie perioden er over, og nøye meg med tørre sjokomuffins idag 😁 Blir jo aldri det samme uten godt smør og skikkelig melk, eller?

Bestillte selvfølgelig en uforskammet stor dose sushi idag. Ungene spiste faktisk litt de og. Vårrull og stickyris var mest populært, og Jasmin så akkurat ut som et stykke maki når hun var ferdig! Ris meg her og ris meg der! Og maten på gulvet kunne fyllt opp hele bakenden til den mest berømte Kardashian! (Bildebevis under) Der kan dere se det fortsatt benyttes juleduk her i huset. Den har jo ikke stukket av selv så… Før måltidet var omme, og sushi og tørre muffins var fortært, hadde jeg blitt grundig døpt i flere porsjoner gulp, og en skål soyasaus! Ave Maria og alle vennene hennes!

Men jeg har den beste gaven for livet uansett! Tre friske, perfekte barn og verdens beste og kjekkeste mann! (Sorry damer, som må nøye seg med nest best, hoho)

Hipp hurra ☺

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.