Bloggnorge.com // Happy family
Start blogg

8 mars. Jeg feirer hvem jeg vil!

Kategori: Familie og dagligliv, barn med spesielle behov, Down Syndrom | 1 kommentar » - Skrevet Wednesday 8. March , 2017 kl. 11:55

På selveste kvinnedagen flommer det over av skarpladde innlegg om likestilling, rettigheter, maktfordeling og respekt. Det er viktig det og jeg er takknemmelig for dem som har tatt opp kampen når det så håpløst ut. Men idag er det en person jeg har behov for å feire. En som er mediesky, men veldig tilstede for meg. Det er vel mange kvinner som vil vartes opp idag, men idag roper jeg hurra for min kjære mann som har stått stødig ved min gale side siden jeg traff ham. For hva skal vi damer kjempe for om vi ikke har støtte av de som betyr mest i livene våre? For meg har ukene vært ganske så tøffe i det siste, og jeg er overveldet over all støtte mannen min har bidratt med denne tiden. Han har operert som hushjelp, barnepasser, kokk, psykolog og fulltidsansatt på jobb. Alle de tingene vi damer anser som våre daglige sysler. Og ikke nok med det, han har ikke klaget over sin hverdag som “kvinne” heller! Helt frivillig har han tatt disse oppgavene. Mathias, idag feirer jeg deg! Du beviser at menn kan like godt som kvinner, selv om vi har problemer med å slippe dere men til i vår verden. Takk for at du er min helt!

Fra fotoserien “Darling, I’m happy!”

 

Annonser

Kommentarer

  1. Siw Heidi says:

    Nydelig skrevet og ord fra hjertet, det tenker jeg varmer godt ❤

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.