Bloggnorge.com // Happy family
Start blogg

Opp og stå!

Kategori: Familie og dagligliv, barn med spesielle behov, Down Syndrom | 0 kommentarer » - Skrevet Monday 8. May , 2017 kl. 14:47

Så, vi satt i sofaen her forleden, og ante fred og ingen fare, sant? Ja, eller helt fredelig er det aldri forsåvidt, når man har tre småtroll fra fire og under. Men det var ikke full kaos vil jeg si. Pappa satt i sofaen og så på Youtube (eller noe annet tull). Jasmin satt på gulvet foran sofaen. Før vi visste ordet av det, så STO HUN langs sofaen! Altså, YEY! Vi klappet og hylte av fryd hele gjengen! Hun har altså kommet seg alene opp i stående for første gang! De neste dagene har vi utsatt henne for situasjoner der hun kan gjenta sin suksess, men det virker som hun elsker å erte oss. For neimen om hun skal opprettholde sine prestasjoner sånn helt uten videre. Vi skal holdes på pinebenken, tortureres i spenning, be på våre knær om gjentakelse. En av dagene vi hadde med strålende vær, var vi ute på terrassen. Der har vi flere nivåer, og her var det perfekt for hanne å reise seg opp fra det ene nivået til det andre. Her fikk jeg igjen nyte synet av at Jasmin reiste seg så lang hun var, for å klatre opp på det øverste nivået på terrassen. Jasmin i solnedgang, himmelen åpnet seg med solstråler, et stort hollywoodkor sang så det jallet mellom fjellene… Selv om noe av beskrivelsen antakeligvis kun foregikk inni mitt hode, så kan jeg ikke si med sikkerhet at min begeistring ikke ble hørt av andre.

Vi er så stolt og glad av denne snuppa vår! Og foreløpig har jeg bare brukt øynene til å nyte synet av denne nylærte egenskapen hennes. Derfor har jeg ingen bilder som bevis. Men det kommer snart, dere! I mellomtiden får dere dette solstrålebildet fra terrassen :)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.