Bloggnorge.com // Happy family
Start blogg

Jeg tar en pause her.

Kategori: Familie og dagligliv, barn med spesielle behov, Down Syndrom | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 23. May , 2017 kl. 22:15

God kveld i stuen. Som jeg har skrevet i tidligere innlegg, så er det ikke så enkelt å holde innleggsflommen fyldig for tiden. Det er nok å gjøre i heimen, og jeg har heller ingen interesse a å skrive om hva jeg har på brødskiva eller at ungene har forstoppelse… Vi har det fint, og Jasmin har fremskritt stadig vekk. Små detaljer som bevegelser og forsøk på tegn og ordlyder. Hun blir mer og mer sikker rundt lillesøster også, som klukker a latter når Jasmin lager grimaser og klapper seg selv på hodet!

Men siden det ikke er kjempestore ting som skjer hver dag, tenkte jeg å ta en pause fra bloggingen her. Jeg trapper heller opp Instagramkontoen fordi jeg vet noen lesere ønsker å følge med fortsatt. Om du ikke følger meg på Instagram, så bare send meg en forespørsel. Jeg har nemlig privat konto. Om jeg ikke kjenner deg, vær vennlig å skrive en melding med en forklaring om hvorfor du vil følge. Jeg heter “camillapukins”. Jeg kommer innom bloggen igjen når jeg har tid og det skjer noe større jeg ikke klarer å holde for meg selv.

Nyt våren alle sammen. Jeg er takknemmelig for alle som følger med, og drar i retning mot et samfunn som tar imot våre kromosomvinnere med en inkluderende holdning.

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.