Bloggnorge.com // Happy family
Start blogg

Jasmin er to år! Hurra!

Kategori: Familie og dagligliv, barn med spesielle behov, Down Syndrom | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 10. August , 2017 kl. 14:18

Hipp hurra for Jasmin som er to år idag! Tenk at hun har rukket å bli storesøster, og at mini allerede er et halvt år! Tiden flyr jo fortere enn Usain Bolt med rakett i baken! Vi er så takknemmelige for at Jasmin valgte oss som foreldre. Hun er så varm, lykkelig, morsom og intuitiv. Og vakker som året er langt! Jeg jeg er sikker på at vi skal lære utrolig mye av henne i fremtiden. Dessuten er det ingen som gir bedre klemmer enn henne. Inderlige, tette klemmer stadig vekk!

Det er jo lenge siden det ble skrevet noe her på bloggen. Men på en merkedag som denne passer det seg med en oppdatering. Hun klatrer nå opp på alt, setter seg i sofaer, stoler og bord. Om hun holder oss i en hånd går hun fint som bare det. Det som holder henne tilbake fra å gå selv er nok frykt. Hun blir redd når vi slipper henne. Og det er helt greit. Hun skal få all den tiden hun trenger. Vi kunne ikke vært mer stolt av denne diamanten vår uansett. Lenge har vi trent på å krabbe skikkelig, ikke bare åle seg frem på mage eller rompe. Og de to siste ukene har hun knekt koden. Nå krabber hun i full fart, og reiser seg opp på hender og føtter med rompa rett opp i været. Litt som man gjør rett før man står med rak rygg og går selv.

Følgene av all den nye aktiviteten er jo at vi ikke kan ha noe i hyller eller skap som er innen Jasmin sin rekkevidde. Og rekkevidden kryper stadig høyere. Hun henter seg gjerne stoler og flytter dem rundt i rommet for å krype opp der hun vil. Så hjemmet vårt kan overhode ikke brukes i noen som helst katalog. Det måtte i tilfelle være ruin-katalogen.

I barnehagen har vi også søkt om økt støtte for å virkelig utnytte at hun har så store fremskritt for tiden. Vi venter svar om ikke lenge, men det ser ut til at hun får støttepedagog hver dag hun er i barnehagen, som foreløpig er tre dager. Vi var på østlandet i sommer og fikk hilse på masse gode venner. Det varmer så mye at folk heier på jenta vår, og det er en stor glede å treffe alle som er glad i henne. Vår Jasmin vil få en fantastisk fremtid! Vi kan ikke annet enn å glede oss til resten av reisen med denne fantastiske jubilanten!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.