Bloggnorge.com // Happy family
Start blogg

Flere nyheter!

Kategori: Familie og dagligliv, barn med spesielle behov, Down Syndrom | 2 kommentarer » - Skrevet Sunday 1. May , 2016 kl. 15:58

Det er visst en tid full av små eventer denne måneden! Det blir mye klapping og roping av hurra her i huset. Selv om søvnen ikke er bedre om nettene. Men gjett hvem som spiste flere skjeer med bananmos igår!? Og idag! Joda, Jasmin har visst bestemt seg for, etter månedsvis med trening, at banan kan være ganske så ok! Kan godt hende jeg ødelegger alt nå, med  fortelle det.. Men iallefall har jeg dokumentert det svart på hvitt at hun har spist banan to dager på rad. Og ikke nok med det, hun drikker uttynnet eplejuice fra flaske! Små prestasjoner kanskje, men når man har øvet på å få i ungen hva som helst annet enn morsmelk i måneder, og alt har kommet i retur, så blir dette som å vinne en Oscar for mamma. Vi har jo blitt henvist til spiseavdelingen på barneklinikken, men har enda ikke fått innkalling. Så kanskje får vi enda flere tips der når vi endelig får time. Imellomtiden øver vi mere hjemme. Jeg har jo ikke visst om det er tekstur eller smak hun reagerer på. Så nå blir det prøving av banan blandet med diverse andre ting, frukt og grøt. Sakte med små forandringer over lang tid. Men altså, denne lille store forandringen kan jeg leve på noen uker!

Vi var på Fysak igjen igår, og det var en fin samling av mange små i kromosomklubben igår. Det er så fint å se dem sammen. Det kom fint besøk fra nord også, der de savner en slik ordning som Fysak. Men da er det veldig hyggelig at de kommer til oss her i Bergen for å si hei og utveksle erfaringer.

IMG_20160430_162412IMG_20160430_162234

Ha en fantastisk mai alle sammen!

 

 

Kommentarer

  1. Siw Heidi says:

    Så koselig lesing ♡ øvelse gjør mester ♡
    Tusen takk for trivelig stund, vi kosa oss 😀

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.